Simplex Responsive Template

Ние сме

Image 1

млада, бързоразвиваща се търговска компания, специализирана в строителния екстериор и интериор. Философията на нашата дейност е отразена в качеството, иновациите, опита и упоритата работа. Продуктите които предлагаме са клинкерни паважни настилки и плочи, фасадни тухли и клинкерни фасади системи и панели. Качеството е присъща характеристика на фирма БДК-М, нашите приоритети са фокусирани върху две линии на работа: - Всички предлагани от нас материали имат висока техническа и естетическа стойност. Нашите продукти са разположени в средния пазарен сегмент. - Добре свършената работа е наша цел, ние можем да я постигнем само чрез постоянство, ентусиазъм и ангажираност. С разрастване на нашите познания и умения, базирайки се на възможността да работим с водещи европейски и български производители, ползвайки иновациите, както в областта на технологиите и дизайна, така и в процеса на администриране и организация.

Опитът на мениджмента, с повече от 20 години работа в керамичния сектор, е добавена стойност, когато става въпрос за доверие в нашата компания. До момента сме участвали в изграждането на четири метро станции, четири площада в страната - гр. Добрич, гр. Генерал Тошево, гр. Гложене, както и гр. Варна, който площад бе отличен от строителната и архитектурна общност. Няколко промишлени предприятия са наши клиенти и до днес. Доставяме фасадни клинкерни тухли и павета на строителни фирми от цялата страна.

Благодарение на нашите основни принципи, а именно качество, професионализъм, индивидуален подход към всеки клиент, ние можем да предложим най-практичните и стилни решения за всеки проект.

Каталог

Декларация за съответствие

Гаранция на продуктите

Инструкция за полагане