За нас
Фирма БДК- М ЕООДМлада, бързо развиваща се търговска фирма, специализирана в екстериорно и интериорно строителство. Нашата бизнес философия се отразява в качеството, иновациите, опита и упоритата работа. Предлаганите от нас продукти са клинкерни настилки и плочи, фасадни тухли и клинкерни фасадни системи и панели, Ламинат от КАМЕННО ПОЛИМЕРЕН КОМПОЗИТ и гранитогрес.

На всички тези продукти сме вносители, както и представители за България .

Качеството е присъща характеристика на фирма БДК-М, нашите приоритети са насочени към две направления на работа: - Всички предлагани от нас материали са с висока техническа и естетическа стойност. Нашите продукти са разположени в средния пазарен сегмент. - Добре свършената работа е нашата цел, можем да я постигнем само с постоянство, ентусиазъм и ангажираност.

С нарастването на нашите знания и умения, базирани на възможността да работим с водещи европейски и български производители, използвайки иновации,

Опитът на ръководството, с повече от 20 години работа в керамичния сектор, е добавена стойност, когато става въпрос за доверие в нашата компания. До момента сме участвали в изграждането на четири метростанции, четири площада в страната – гр. Добрич, гр. Генерал Тошево, гр. Гложене, както и гр. Варна, който площад беше награден от строително-архитектурна общност. Няколко индустриални предприятия са наши клиенти и до днес. Доставяме фасадни клинкерни тухли и павета на строителни фирми от цялата страна.

Благодарение на нашите основни принципи, а именно качество, професионализъм, индивидуален подход към всеки клиент, можем да предложим най-практичните и стилни решения за всеки проект.Какво чакаш?

Свържете се с нас сега!

2yu
html embed google map


Имате въпроси?