КЛИНКЕРНИ ПЛОЧКИ


КЛИНКЕРНИТЕ ПЛОЧИ са подходящи за всякакви повърхности, но най-често се използват като стенни облицовки. Този продукт се характеризира с това, че е с дебелина 16 мм. и притежава всички механични свойства на клинкера. Поради лесния начин на полагане, Клинкерните плочки са част от интериора на много домове и обществени помещения, ресторанти, клубове, магазини, спортни съоръжения.

От години се срещат по партерни фасади, гаражи, подлези, гари, метростанции и всякакви пространства с интензивен човешки трафик. Причината е, че клинкерът като материал няма какво да замърсява. Дори "графитите" се отстраняват лесно с топла вода и сапун. Едни от най-силните оцветители – йод, риванол – не оставят следи върху клинкера, което го прави незаменим като облицовка в градска среда. Причината е минималната хигроскопичност и високата плътност, придобита в процеса на производство.

Цветовата гама на клинкерните плочки е идентична с тази на клинкерните павета и тухли, тъй като изходният материал е един и същ, разликата е в матрицата на екструдера, който ги оформя.

Какво чакаш?

Свържете се с нас сега!

2yu
html embed google map


Имате въпроси?